Äntligen träning igen!

Igår kväll somnade jag för första gången, på så länge jag kan minnas, utan Theralen eller Alimemazin. Klockan var visserligen över tolv när jag gick och la mig, men jag sov dessutom gott hela natten utan att vakna. Det absolut bästa var att jag vaknade klockan sex och var PIGG. Jag behövde inte dra mig själv upp ur seg sirap. Underbart!

Det måste ju vara ett tecken på att det var dags att sätta igång träningen igen. Tio dagar för tidigt efter operationen, men vad fan... Tolv dagars vila borde vara tillräckligt. När jag opererade brösten förra hösten (när ett femton år gammalt implantat sprack) började jag träna efter två och en halv vecka i stället för sex veckor. Visserligen bara ben, men i alla fall. Det gick bra och fick inga konsekvenser.

En effekt av tolv dagars träningsvila var att ALLA mina träningskläder låg i garderoben. Samtidigt. Inte en enda top eller tights i tvätten. Det har nog aldrig hänt förr. Nu var det bara att välja och vraka. Det blev mina Roxy-tights från Better Bodies. Mina absoluta favoriter! Tyvärr fastnar damm på dem och de är känsliga för kardborrar, men de sitter galet bra. Jag hoppas de kommer i fler färger. De finns i lila, men av någon anledning gillar jag inte dem riktigt. Men jag kanske ska köpa ett par i alla fall.

Jag tog tunnelbanan till Liljeholmen och var på gymmet strax efter klockan åtta. Yes, tillbaka i gamla rejäla rutiner! Med sömnmedicin på kvällarna har det varit svårt att ta sig dit innan nio. Och jag gillar INTE att vara seg på morgnarna. Mitt normala jag är extremt morgonpigg. I somras var jag på gymmet halv sju varje morgon. Trots att jag körde ända från Ekerö till Liljeholmen (30 min).

Eftersom jag inte tränat på länge och trodde att jag skulle vara tom på energi, så tog jag en ny sorts PWO jag precis köpt efter tips från min PT. Wow, vilken effekt! Jag fick verkligen hålla tillbaka mig själv, för att inte riskera att ta i över min förmåga och mer än jag borde såhär första passet efter operationen. Tanken var att jag bara skulle känna mig för och komma igång lite sakta.

Det var väldigt trevligt att vara tillbaka och träffa de människor jag brukar träffa. Efter nästan två veckor utan gymmet har jag känt mig som en isolerad och osocial enstöring. Från och med nu ska jag träna varje dag igen! Tjoho! Men jag borde nog vänta ytterligare en vecka med Farid. Eller ska jag boka ett pass med honom på fredag? Eller redan i morgon?

Efter gymmet promenerade jag hem. Det tar fyrtio minuter och är precis lagom. Jag brukar växla mellan Årstabergsbron eller Liljeholmsbron. Idag blev det det sistnämnda. Alltså via Hornstull.

Nu kaffe och överbliven äppelpaj från igår. Det är jag värd. En annan dag ska jag börja bli nyttig.

Gillar