Äntligen tillgång till hela min hjärna

Det räckte med en grå himmel och snöblandat regn, för att jag skulle få tillgång till hela min hjärna igen. När solen skiner ute är det helt omöjligt att fokusera på viktiga saker. Nittio procent av min hjärna kan bara tänka på att den vill vara utomhus.

Jag är såååå nöjd med min dag! Benpasset var grymt bra, jag tillfredsställde mitt shoppingsug, jag har städat nästan hela lägenheten (ett badrum återstår) och jag har tagit tag i en himla massa surdegar vid skrivbordet. Jag har betalat fakturor, hanterat privata utlägg i företaget, ringt min bankman (kvinna) och bokat ett möte nästa vecka (äntligen), bokat om tiden för däckskifte nästa vecka (eftersom jag måste ta ett Teams-möte exakt den tiden jag hade bokad), kontaktat support för att komma åt min jobbmail (som jag inte kommit åt på typ två år), bokat tid för gardinuppsättning, importerat de senaste två veckornas transaktioner och kategoriserat dem (i Balansbladet) och tagit emot två hantverkare som skulle byta handtag på min ena balkongdörr. Jag har dessutom hämtat två paket (till Sanna och Johanna), slängt kartonger och plast på återvinningen, solat och bottenfärgat håret. Dessutom har jag bokat träff med tre vänner de närmaste dagarna. Och en fjärde inom kort. Och jag har låtit bli att trakassera Johanna mellan klockan 14 och 21.

Nu har jag tagit på mig det ena av mina nya nattlinnen. Det gröna. För att matcha de nya påslakanen i sängen. Men innan jag kryper ner ska jag titta på det fjärde avsnittet av Vargen kommer. Jag har inte hunnit titta på fler, för de senaste avsnitten av Exit, Snöänglar och Sjölyckan tog några kvällar. Jag tittar bara 30-45 minuter per kväll ungefär. Max.

Gillar