Äntligen en ny vecka!

Måndagar är mina bästa dagar. Då tränar jag med Farid och träffar Andreas. Två höjdpunkter samma dag!

I morgon blir det ingen PT-träning, eftersom jag avbokade alla pass med Farid både denna och nästa vecka, när kirurgen sa att jag inte fick träna på tre veckor efter operationen. Men eftersom det kändes bra både under och efter dagens träningspass, så tänker jag träna i morgon också. På egen hand. Jag fick verkligen blodad tand idag och är sååååå taggad på att åka till gymmet i morgon också.

Och jag är ännu mer taggad på att gå till min terapeut. Trots det som hände när jag var där förra veckan. Men jag hoppas och tror att Johanna lärde sig en läxa och inte gör om samma dumhet en gång till. Vi vill inte ha fler måndagskvällar på Maria ungdom. I morgon kväll ska jag dessutom ta emot en matleverans och kan INTE åka någonstans.

I veckan ska jag både till frisören och tatueraren. Och det är SIP-möte på fredag. Dessutom ska jag försöka ta reda på vad som hänt med köksbordet jag beställde. Det har fortfarande inte kommit. Trots att fakturan både har kommit och förfallit till betalning. Mycket skumt!

Gillar