Alla mina tjejer

Jag fick liv i Johanna efter klockan fem nångång. Men inte förrän jag kom in med en bricka med äggröra, en rostad macka och lite naturell yoghurt med havregryn och nötter, så öppnade hon ögonen och satte sig motvilligt upp.

Sanna hade lagt sig i soffan för att ta en powernap, så jag fick en stund ensam. Det var då jag skrev mina två tidigare inlägg.

Men sedan blev det livat. Johanna steg upp, Sanna vaknade och Josefin kom hit med Milly. Vi beställde mat från Mahalo, Milly sprang runt, TaeTae tog skydd i trappan, jag bakade en blåbärspaj och Josefin och jag gick till affären, för att handla och för att rasta Milly.

Varken Sanna eller Johanna ville vara med på bild. Man ser ett lila ben på den ena och den andra gömmer sig i sin luva. Det är bara Jossan som glatt poserar. Hon hade gjort sig i ordning idag och varit på både Strandbistron och Riche.

Josefin åkte hem vid åttatiden och jag och Sanna har soffmys. Vi har kollat på sista avsnittet av Gift vid första ögonkastet och nu tittar vi på första avsnittet av Snöänglar. Men det har jag ju redan sett (vilket jag skrev om häromdagen).

Johanna sitter i sin säng och gör Diamond Painting. Hon lär nog vara vaken hela natten...

Gillar