96% perfekt sömn

Jag har sovit galet bra igen! Det var välbehövligt efter förra nattens uppvaknande klockan halv tre. Otroligt att jag klarade hela gårdagen utan att vara trött. Det berodde nog på att det var en intensiv dag, när allt gick i ett. Från träning till posering till läkaren. Med måltider, handling och diverse annat däremellan och efter.

Det var ganska nära att jag tog ett par droppar Theralen igår kväll, för att inte riskera ännu en dålig natt. Men jag avstod och litade till att min kropp skulle ta igen förlorad sömn på egen hand. Och det lyckades!

Jag har klarat exakt två veckor utan sömnmedicin nu.

Men nästa gång jag är sådär arg som jag var på mäklaren, så ska jag unna mig en droppe Theralen. För det är inte värt att ilskan förstör min sömn. En liten del av mig vill hämnas på honom. Men det har jag kanske redan gjort, genom att be hans kollega hälsa att han var en jobbig person.

Med mycket sömn i bagaget ska jag ta mig an den här (som det ser ut nu) lugna fredagen. Jag har ingen stress varken till eller på gymmet. Ingen tid att passa. Förutom lunch till Johanna. Hon äter nämligen ingenting på hela förmiddagen. Inte förrän jag kommer hem och ställer något framför henne. Men annars har jag ingen tid att passa förrän sent i eftermiddag, när jag ska träffa Jessica en sväng. Hoppas att det blir av den här gången!

Gillar