9 km kvällspromenad

När jag och Johanna kommit hem, ätit och jag hade hämtat ett paket (en kilometer bort) behövde jag komma ut från lägenheten. Johanna var trött och låg i sin säng. Det var galet varmt ute och jag hade tänkt vänta till lite senare, men hade inte ro att vara hemma.

Så jag gick runt Mälarstränderna (som vanligt). På Långholmen satte jag mig på en bänk och njöt av den rofyllda och gröna platsen. Och jag skrev lite på Messenger med en före detta kollega från Småland. Hon är en av få, som på riktigt kan förstå hur tufft det är när ens barn eller närstående mår dåligt. Den som inte sett det i sin närhet har ingen aning. Och de som förstår är guld värda.

Nästa stopp gjorde jag på Coppa Gelatokiosken på Norr Mälarstrand. Där satte jag mig vid ett bord i skuggan med en kaffe och en bägare med hasselnötsglass och mjukglass. Kombon hasselnöt och kaffe är magisk!

När jag kom hem låg Johanna fortfarande i sin säng. Hon hade huvudvärk och mådde inte alls bra. Men hon gick med på att jag fick ge henne äggröra. I sängen. Hon orkade inte ens gå ner för att röka.

Jag gjorde äggröra och gav henne den och en liten skål med vindruvor och en pytteliten skål med yoghurt också. Precis som när hon var liten och inte kunde få i sig frukost. Då fick hon miniskålar med lite av varje och då blev det inte övermäktigt, utan hon lyckades pilla i sig lite av varje.

Nu har jag tagit Theralen, för i natt vill jag kunna sova utan en massa tankar som tar över om jag vaknar. I morgon ska jag köra cirkelträning med Kenny och Ulrika klockan nio. Jag missade det passet förra veckan, eftersom Johanna skulle till psykologen.

Gillar