42380

- Johanna, har du delat inlägget om hur jag upptäckte att du tog droger?

- Hur skulle du annars fått så många visningar? Haha!

Det var just därför jag frågade. För att jag förstod att hon delat. Förmodligen på Snap, eftersom jag inte sett det på Instagram.

42380 visningar. På ett enda inlägg.

Det känns galet mycket och jag skulle bli lite nervös för att skriva, om jag visste att så många läser ALLT jag skriver. Men (tack och lov) är det bara när Johanna eller Josefin delar, som jag får så många visningar.

Det finns ytterligare fördelar med att ha döttrar som är influensers. Ikväll ringde det på dörren. Klockan var strax innan sex, men Johanna hade somnat när hon kom hem från tatueraren (som hon var hos idag), eftersom Milly hade trängt ut henne i sängen i natt. Hon hade fått ligga på en jättesmal plats närmast kanten. Hur nu en tvåkilos hund kan tränga ut en flicka? Det låter lite besynnerligt i mina öron, men hon påstod att hon inte vågade flytta på hunden, ifall den skulle vakna och behöva gå ut och kissa. Johanna hade bett mig väcka henne till klockan sex, för då skulle hon få en leverans med drickor. Men leveransen var lite tidig, så jag tog emot den.

Det var sex flak med dricka! Perfekt att ta med till gymmet, ju! Ett varumärke som jag dessutom upptäckte i somras, när Josefin jobbade på Kato. De sålde dem där. Jag brukade köpa sådana när jag hälsade på henne, efter mina dagliga promenader runt Årstaviken. Jättegoda! Åtminstone efter 9 km promenad i sommarvärme. Men de funkar säkert på gymmet också. Om Johanna är snäll och delar med sig. Det var visst något samarbete. Jag måste vänta tills hon är klar med fotograferingen.

Gillar