35819 steg

Den här dagen krävde nästan 36000, för att jag skulle ta mig igenom den. Äsch, jag skojar bara! Inte om antalet steg (de stämmer) utan om att dagen skulle ha varit jobbig. Det har den faktiskt inte varit. Förutom grannarnas festande på gården då. Jag lovar, jag kunde inte ens ha balkongdörrarna öppna nu ikväll. Än mindre sitta på balkongen och dricka kaffe efter min tio kilometer långa promenad. Värst är ungarna som leker, springer och skriker. Klockan är över 22 nu och man tycker att de borde lägga sina barn. Nu hörs det att skriken är mindre glada och mer trötta. Ungarna ramlar och slår sig hela tiden.

Jag måste verkligen flytta! Det är väl för sent nu, för att slippa den här sommaren, men till nästa sommar måste jag bo på en lugnare plats. Någonstans med en ful och tråkig gård. Oinbjudande till både lek och fest. Förhoppningsvis lugnar det ner sig till hösten, så att jag kan stå ut tills lägenheten är såld och jag har hittat något annat. Jag ska kontakta en mäklare nästa vecka. Eller om jag ska vänta tills Johanna flyttar i början av nästa år?

Ikväll promenerade jag runt Mälarstränderna. Alltså längs Söder- och Norr Mälarstrand. Med en avstickare längs Götgatan. Det blev 10,5 kilometer. Från Rålis till Slussen fick jag sällskap av en kille jag skrivit lite med på Facebook. Han hade heller inget för sig och hade hört av sig tidigare under dagen och sagt att han gärna hakade på om jag passerade. Så jag messade när jag var vid Münchenbryggeriet och frågade om det passade. Och det gjorde det. Perfekt med socialt umgänge halva vägen och ensam med tankarna resterande sträcka.

Josefin kom med en taxi för att hämta Milly, samtidigt som jag kom hem till porten. När jag såg henne ville jag behålla Milly. Hon hade druckit alldeles för många drinkar på Josefinas. Från klockan två till åtta. Av någon märklig anledning älskar jag lilla Milly och vill skydda henne mot allt ont. Till och med hennes älskade matte, haha! Men Johanna ville helst bli av med Milly och Josefin lovade och bedyrade att hon var kapabel att ta hand om sin hund. Så hon fick ta henne med sig. På nåder.

Den första bilden är tagen när jag var ute och kissade Milly innan middagen och den andra när jag nästan hindrade Josefin från att ta med sig sin hund hem.

Nu håller jag tummarna att regnet ska börja ösa ner, som utlovat klockan 23, så att jag kan gå och lägga mig. Med tanke på oväsendet på gården kan jag inte sova med fönstret öppet annars. I väntan på regnet måste jag hitta en ny serie att titta på. Både Younger och Eagles är slut. Så tråkigt! Undrar om det inte har kommit en ny dansk kriminalserie...? Den kanske kan vara något.

I morgon bitti är det dags för gymmet igen! Jag blir lika glad varje kväll, när jag kommer på det! Och nya 30-35000 steg. Jag vill inte sänka veckans snitt. Det ligger på 32268 steg. Sjukt. Jag vet inte ens varför jag utmanar/tävlar med mig själv. Det har inget annat syfte än en snygg statistik.

Gillar