31 oktober och äntligen normaltid

För att inte riskera att vakna halv fyra i och med den efterlängtade tidsomställningen till normaltid, så tog jag Melatonin igår kväll. Inte Theralen. Och det fungerade. Jag sov ända till halv sex den nya tiden, vilket innebar att köksklockan stod på halv sju. Alla andra klockor hade ställt om sig.

När sov jag så läge senast? Wow! Visserligen var jag på toaletten klockan tolv och klockan tre, men somnade om båda gångerna.

Det är så skönt att ha så mycket tid innan gymmet. Jag hann både färga håret och googla lokaler att hyra. Och steka min saffranspannkaka och köra igång en maskin tvätt. Ändå var jag på gymmet klockan åtta.

Klockan tio hämtade jag mitt kaffe och klockan elva hade jag tränat klart. En kille fotograferade mig i smyg...

Efter träningen gick jag till Liljeholmstorget för att köpa skålar/bunkar på Cervera. Jag har flera stycken Rosti med lock i olika storlekar och färger, men ville komplettera. Jag älskar dem!

Sedan gick jag till Lidl och inhandlade ett gäng kvarg. Världens godaste kvarg! Jag kan inte leva utan dem numera. Den kvargen och alla pannkakor, gröt och chokladpudding från Tyngre är anledningen till att jag lyckas få i mig tillräckligt med protein. De kostar dessutom bara 7,90 kr och innehåller 250 gram. Varav 24 gram protein.

Om en timme ska jag gå till Anna på Sthlm Aesthetics och köra en exilis-behandling. Det är fint väder ute och jag funderade på att ta en promenad nu, men hoppas att solen håller sig framme ett tag till, så promenerar jag till Norrmalm i stället. Och kanske hem också, om jag inte är för hungrig eller har ont i foten. Eller om benen känns sådär jobbigt stumma.

Jag är förresten klar med alla Jossans kvitton. Nu väntar jag bara på att hon ska plocka fram de som jag saknar. För varje månad jag har gått igenom och bockat av, så har jag skickat ett mail till henne med det som fattas. Och det var inte så många som jag var rädd för och de flesta borde hon ha fått digitalt, eftersom det är mest parkerings- och taxikvitton (Bolt och Uber).

Det ska bli så befriande när allt inför bokslutet är inskickat och klart!

Och det ska bli ännu mer befriande när tävligen är över!

Jag måste hitta ett sätt att fira i december. Tänk en resa till en solstol någonstans... Men det är så jobbigt med covid-19, tester och munskydd och hela skiten. Jag pallar helt enkelt inte. Inte bara själva testerna och munskydden, utan risken att hamna på ett karantänhotell nånstans eller att inte komma hem när man vill. Nä fy, det är jobbigt nog att resa under normala förhållanden.

Nu dusch och sedan promenad till Norrmalm i höstsolen. Sista dagen i oktober!

Gillar