199 missade mail

Yes! Idag fick jag äntligen nya inloggningsuppgifter till min jobbmail! Det har bara handlat om ren lathet, att jag inte tagit tag i det tidigare. Plus att det kommer så ofantligt mycket spam på den mailen, som inte hamnar i skräpposten. Det har varit väldigt skönt att slippa den. Insåg jag nu.

När jag loggade in hade jag nämligen 199 olästa mail. Plus flera hundra i skräpposten. Jag visste inte att det var så många, men jag har ändå känt en viss stress över att det kommer en massa mail till en inbox jag inte haft tillgång till.

Det tog ett par timmar att gå igenom alla mail. De flesta (förutom spam) var från Spanien. Elräkningar (som tack och lov dragits via autogiro) och en massa information från uthyrningsfirman. Plus en massa frågor jag alltså inte återkopplat och svarat på. Lite pinsamt. I inboxen fanns också en massa mail med viktig information jag saknat från jobbet. Saker jag varit irriterad över att de inte kommunicerat med mig. Jag hade meddelat alla berörda att INTE skicka till jobbmailen utan använda min gmail i stället, men uppenbarligen har det blivit fel många gånger ändå. Bland annat när min far skickade ett mail veckan före påsk, där han berättade att två av hans allra närmaste vänner hade dött. Och jag inte hade kommenterat det, trots att vi pratat flera gånger. Jag skyndade mig att ringa till honom!

Det känns så befriande att jag dels kunde stryka "fixa jobbmailen" på surdegs-att-göra-listan och att jag har kontroll på alla mail som kommit!

Nu är det bara den fysiska brevlådan i Spanien jag inte har koll på. När jag kom ner i september förra året var den tom. Om brevbäraren upptäcker att man inte tagit sin post på typ ett år, så snor han uppenbarligen tillbaka alltihop igen. Därför borde jag verkligen åka dit snart.

Jag känner mig lite trött och frusen. I morse vaknade jag och steg upp klockan fyra. Sjukt. Jag hann bli seg innan PT-passet klockan tio. Efter träningen lunchade jag med Cissi, som jag lärde känna när jag precis hade flyttat till Stockholm. Vi träffades vid Liljeholmskajen. Hon bor kvar där. Vi käkade på Kato vid kajen. Där Josefin jobbade förra sommaren.

Det är så kallt ute idag! Men inte tillräckligt mycket skitväder, för att jag ska få maximal energi. Nu har jag varit och hämtat två paket från Balcony Living, med blomlådan och stolsdynorna till balkongen. Det är därför jag är frusen, eftersom jag först gick till Södra station i kylan och sedan satte upp blomlådan och la ut dynorna. Och fotograferade. Jag är ganska nöjd tror jag. I helgen borde jag skaffa jord och växter. Eller om jag väntar tills jag ändå ska åka till Segeltorp och byta däck på torsdag. Jag får se.

Nu fick jag ett infall och ringde till Diamond Nails, för att boka tid för nya naglar i morgon. Men de hade tid redan idag. Klockan fem. Alltså måste jag ge mig ut i kylan igen. Och jag kommer sitta på salongen och bli sådär galet trött, att det inte går att hålla ögonlocken öppna. Hur tänkte jag nu? Men men, jag får väl köpa med mig en kaffe. Med risk för att bli galet kissnödig i stället. Synd att jag slutade äta godis 2012...

Gillar