19772 steg

Innehåller affiliate-länkar

Jag hoppas verkligen att det blir skitväder i morgon, för jag är så trött i benen efter allt promenerande idag. Plus benpasset på gymmet. Inte nog med att jag promenerade hem från gymmet (3 km), till återvinningen och Lidl (2 km) och till återvinningen igen (1,2 km) - nu har jag varit ute och gått en mil i solen. Totalt 19772 steg idag. Och jag tänker INTE gå den fjärde gången till återvinningen. Det gör jag i morgon i stället. Eller möjligen senare ikväll, när benen fått vila lite.

Men mina nya skor. Jag säger bara WOW! Jag nästan studsade fram och det gjorde inget ont i foten. De kändes som såna där Sketchers eller vad de heter. Verkligen jättesköna! Det var därför jag gick längre än planerat. Jag skulle gått upp Götgatan från Skanstull men valde att gå ända till Danvikstull. Så det blev en rejäl runda och det är så jäkla mycket uppför på den sidan av Södermalm.

På vägen hem gick jag in på Coop för att köpa lite ingredienser för att laga middag. Idag tänkte jag nämligen att vi INTE skulle beställa någon mat. Jag hade sett ett recept av en slump, när jag var inne på MatHem och jag trodde mig minnas vad som behövdes. Halloumi, inlagda cocktailtomater, spiskummin, basilika, zucchini och paprika. Resten borde jag ha hemma.

Johanna hade kommit hem från Anna innan jag gick min promenad. Jag väntade in henne innan jag gick. För att kolla läget. Hon hade haft det jättebra!

Så jag började med middagen direkt. Och det var både smidigt och gott. Även Johanna åt med god aptit. Sedan gick hon ut för att röka. När hon la cigaretten på balkongbordet, för att gå in och visa mig ett klipp i sin mobil, så blåste ciggen ner på gården. Hon hoppade snabbt i ett par foppatofflor och tog hissen ner för att plocka upp den. Duktig tjej! Som sagt, hon skulle INTE slänga några fimpar från sitt fönster med flit. Hon är en lydig och ordningssam tjej. Just den biten har vi inga problem med.

Gillar