10-2=8 energipinnar (lätt huvudvärk)

Idag har jag haft en lätt huvudvärk ända sedan i morse. Med mitt nya sätt att mäta energitillgång kunde jag konstatera att den minskade med ungefär tjugo procent. Alltså har jag bara haft åtta i stället för tio energipinnar. Kraftig huvudvärk hade tagit bort alla pinnar.

Benpasset med Farid gick över förväntan, trots att jag misstänkte att huvudvärken berodde på PMS. Och då blir jag alltid orkeslös på gymmet och blir illamående om jag tar ut mig. Men jag körde marklyft drygt halva passet och det var inga problem att slänga upp åttio kilo. Jag kände mig stark genom hela passet, men det berodde nog på att Farid anpassade det efter min något sänkta status.

Efter träningen åkte jag hem, för att ta emot montören från Gardinmagasinet. Han var en timme försenad, vilket kostade en energipinne extra på grund av att telefonen ringde (vilket jag ogillar) och av irritation och omplanering (av dusch, mat etc.). Jag hann dock skicka ett paket till Sanna, hämta ett paket till Johanna och prata med IT-support. Nu fungerar min jobbmail igen! Nu håller jag tummarna att jag inte blir utloggad och avaktiverad i natt också.

Sedan åkte jag tillbaka till Liljeholmen för möte på SEB. Josefin kom också dit. Vi behövde lösa en del saker med företaget, som Josefin tagit över från Johanna. Inloggning, kreditkort, försäkringar, sparande och diverse annat. När vi var klara med Josefins ärenden gick hon till gymmet och jag stannade kvar för att prata om MITT företag och lån till lägenheten. I nuläget har jag inga lån på lägenheten, men det behöver jag ta.

Mötet på banken tog minst fyra energipinnar.

Därför köpte jag en kaffe (som återhämtning) och gick till gymmet för att vänta på Jossan. Jag träffade Josef där (han höll mig sällskap med en macka) och vi diskuterade energipinnar. Han fattade precis.

När Josefin var klar gick vi till Kato och köpte bowls. Spicy tuna till henne och mig och en lax till Johanna. Att ta med hem. Sedan åkte Jossan hem till Milly (som varit ensam i två timmar) och jag tog tunnelbanan hem till Johanna. Hon hade inte hunnit dö av hunger, trots att jag kom hem lite senare än planerat.

Gillar